MENNO VON BRUCKEN FOCK

ALQUIN

ALQUIN
ALQUIN 1 oktober 2005
De Lantaarn, Hellendoorn
zaterdag, oktober 1, 2005
BLUE PLANET

Pas een paar dagen nadat het nieuwe album Blue Planet uitkwam stonden de mannen van Alquin alweer op het podium voor een korte tour door Nederland.
In een goed gevulde (en zowaar met gemotiveerd luisterend publiek!) Lantaarn was het genieten van de Delftenaren.
Een puike setlist bestaande uit een mixture van gloednieuwe en gouwe ouwe nummers streelde de oortjes van de aanwezigen in een geluidskwaliteit die uitstekend was.

Achtereenvolgens waren te horen: Blue Planet, Murder In The Park, Revolution’s Eve, Hitman, Over & Out, High Rockin’, Mountain Queen, Love Is A Little Thing, Terror Eyes, New Guinea Sunrise, The Beach en Central Station Hustle, compleet met een wat schuchter meezingend publiek.
In de toegiften kwamen de krakers Darling Superstar, Wheelchair Groupie en LA Rendezvous de twee uur speeltijd vol maken. Latuperissa liet horen waarom hij een doorgewinterde prof is en de oudgedienden lieten er geen twijfel over bestaan dat Alquin gewoon helemaal terug is en dat is een buitengewoon prettige constatering, want vijftigers die nog geëngageerd spelen en een zanger die nog net zo zingt als 30 jaar geleden kom je niet elke avond tegen!