MENNO VON BRUCKEN FOCK

Mini CD

WAXING CRESCENT

Picture Of The Moon is een jonge, progressieve metalformatie uit Oost-Nederland, opgericht in 2001. Na vele bezettingswisselingen bestaat de huidige, hopelijk stabiele bezetting nu uit Sander Rhebergen (bas), Franz Klaver (gitaar), Michiel Borkent (zang, toetsen), Sjoerd Kolk (sologitaar) en Rudolph Saathoff (drums).

KING OF FOOLS

De mini-cd King Of Fools van Edguy was de voorbode van het in 2004 uitgebrachte zesde studioalbum Hellfire Club. Naast de titeltrack met hitpotentie - zoals bij onze oosterburen en in Oostenrijk inderdaad het geval bleek te zijn - staan er vier nummers op die niet op Hellfire Club verschenen. Behalve het opvullertje Life And Times Of A Bonustrack, staan er drie prima nummers op in het welbekende genre ‘AOR meets melodic metal’.

EXORDIUM

Afgezien van enkele singles is Exordium het eerste wapenfeit van After Forver sinds het vertrek van Mark Jansen naar Epica. Deze mini-cd-dvd dat opnieuw door Carsten Drescher van smaakvol artwork is voorzien, is een aanloop naar het nieuwe conceptalbum dat begin 2004 zal verschijnen. Exordium begint met een instrumentaal intro, waarbij akoestisch gitaargetokkel en het wat aan Kansas herinnerend vioolspel een contrast vormen met de bekende zware riffs.